Stolt svåger!

(null)
Hallå igen!👋
 
Hoppas ni mår där ute!?😇 🙏
Det här inlägget är dedikerat till min kära svåger Erik - "Egge" som han då kallas!
Han har alltså startat ett helt eget projekt som han brinner så starkt för, som han gör i heder till sin mor, som då var dement.
Projektet heter då "Traditionstv - Igenkänningens Glädje" och är då filmer med bilder ifrån förr i ett långsamt tempo med som vanligt mycket glädje..kanske som mest för de äldre - hehe!😅
Filmerna innefattar inte bara minnen och historia för de gamla liksom "utsatta" utan också för personalen i och med intregrationen, då det oftast är människor ifrån andra kulturer runtom i världen som assisterar de äldre i hemmen och på olika typer utav boenden osv. 
Så det blir därmed historia för dessa att ta läran av ifrån vårt vackra Sverige!💛
Tveka inte att kika in på den första länken nedan för att komma direkt till youtube kanalen för en djupare titt på det så hårda hjärtliga arbete han har skapat för era nära och kära samt för er/oss själva i framtiden att ta del av!
PS - glöm såklart inte att sprida det vidare till era föräldrar - ja deras föräldrar också om det är möjligt samt vänners vänner osv! 
 
https://www.youtube.com/channel/UC-LRNTwC1FjOptXK9msmgxw
 
Här är även en länk till hans senaste film(se bild ovan) som även innefattar rörelser som går att göra även om man har svårare att röra sig och göra större övningar, man kan även göra de som "frisk person" Kända personer som bland annat är med är Mattias Sunnerborn(se längst ut till vänster på bilden), även känd som svensk medaljör i friidrott, och som även har hand om "Sucide Zero" som är en föreing som vill förhindra människor ifrån att ta sitt eget liv, han är dessutom min granne - de ni! 😉 
https://www.youtube.com/watch?v=HzB2LL8nxlo
 
 
Peace!✌🏻